Afspraak maken

U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk kunt u altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts maar het hoeft in principe niet meer sinds 2006. Dat heeft als voordeel dat u direct bij uw fysiotherapeut terecht kunt en u meteen kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.

Om een afspraak te maken kunt u een email sturen naar info @ fysiotherapiesonjakremer.nl óf bellen óf een whats app sturen naar 06 51170739 (elke werkdag tussen 8.00-18.00 uur)

Het kan gebeuren dat de telefoon is doorgeschakeld naar het antwoordapparaat, in dat geval ,en ook wanneer u een email stuurt via het contactformulier, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. Mijn streven is dit dezelfde dag te doen. Soms belandt het antwoord dat ik verstuur op uw vraag in uw spambox. Denkt u er alstublieft aan daar na te kijken wanneer u niks van mij verneemt per mail.