Algemene Informatie

Afspraken

U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk kunt u altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts maar het hoeft in principe niet meer sinds 2006. Dat heeft als voordeel dat u direct bij uw fysiotherapeut terecht kunt en u meteen kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg. De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst.
Lees meer>>

Vergoedingen

Een aanvullende verzekering, een basis verzekering, het eigen risico, chronisch of niet-chronisch…….het is nogal ingewikkeld. Hieronder volgt een uitleg en heeft u nog andere vragen belt u gerust!
Lees meer>>

Algemene voorwaarden

  • U dient bij verhindering de afspraak 24 uur voor de afgesproken behandeldtijd af te zeggen. Anders ben ik genoodzaakt de kosten voor de behandeling bij u in rekening te brengen.
  • U neemt bij de eerste en alle volgafspraken een handdoek mee.

Lees meer>>

Klachtenregeling

Bent u niet tevreden over de behandeling of iets waar hier mee te maken heeft, laat het mij weten. Elke klacht of signaal van u wordt door mij serieus genomen.
Lees meer>>

ZorgDNA

Ik vind het erg belangrijk dat u tevreden bent over de behandelingen bij Fysiotherapie Sonja Kremer. Daarom wordt de tevredenheid van de patiënten permanent gemeten.
Lees meer>>