Uw fysiotherapeut

Mijn naam is Sonja Kremer.
Ruim vijfentwintig jaar heb ik als algemeen fysiotherapeut zowel orthopedische, als chirurgische als neurologische patiënten, oud zowel als jong, met veel plezier behandeld.

De verscheidenheid van de mens, de verschillende reacties op één en hetzelfde en alles wat daarbij hoort heeft mij altijd gefascineerd. Als fysiotherapeut is deze fascinatie alleen maar groter geworden.

Waarom heeft de ene patiënt twee hernia’s zonder dit te merken en  waarom kan een ander daarentegen niet meer functioneren vanwege zijn rugpijn en is er anatomisch geen duidelijke oorzaak te vinden?

Waarom is een schouderklacht met dezelfde oorzaak bij één patiënt binnen drie maanden genezen en heeft een andere patiënt hier soms wel jaren last van ondanks dezelfde omstandigheden en behandelingen?

Door ervaring, cursussen en op de hoogte blijven van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken is mijn behandelingsstijl/visie  ontstaan.

U als patiënt staat hierin centraal want alleen samen met u kan ik uw klachten behandelen.

Er zijn namelijk verschillende factoren van invloed op uw klachten. De daadwerkelijke schade van en aan uw bewegingsapparaat ( bijv. een overbelaste spier), uw manier van denken over uw klacht ( bijv. hier blijf ik altijd last van houden), uw belastbaarheid (denk daarbij bijv. aan stress), uw plezier in bewegen en het doen ervan, en zo zijn er nog meer factoren.

De behandelmethoden die ik mijn praktijk aanbied, zijn methoden waar ik veel mee gewerkt heb en die, zo heb ik door ervaring geleerd, erg goed effect hebben bij heel veel klachten. Het zijn bovendien methoden waar steeds meer wetenschappelijk bewijs voor verschijnt. Maar het belangrijkste is dat het methoden zijn waarmee ik samen met u de klacht kan behandelen.

Uw klacht, u, plezier in bewegen, belastbaarheid, belasting dit alles moet in evenwicht zijn en daar wil ik u graag bij helpen met mijn behandeling en adviezen.